Skip to content

RMO Installatietechniek is de specialist voor uw huis, tuin, werkplaats of bedrijfspand. Met een opleiding en achtergrond in agrarische techniek en een ruime ervaring in elektrowerkzaamheden, helpen wij u graag bij het optimaliseren en beveiligen van uw woon-, en leef- en werkomgeving. Zodat u binnen én buiten geniet van uw thuis en tuin en fluitend naar uw werk gaat.

Als specialist op het gebied van tuinberegening en tuinbesproeiing is RMO Installatietechniek het adres voor een fris en groen gazon, een goed onderhouden sportveld, een stralend plantsoen en comfortabele dierenverblijven, zoals paardenbakken. Binnen het werkgebied – Noord-Holland en de Randstad – werken we intensief samen met een breed scala aan groenpartners en voorzien we diverse particulieren van een blijvend gezonde tuin. RMO Installatietechniek ontwerpt en installeert beregeningssystemen voor zowel uw nieuwe als bestaande tuin, zonder dat uw bestaande beplanting of gazon hierdoor beschadigd raakt.

Grijpt u een verbouwing of renovatie van uw woning of bedrijfspand aan om uw oude elektra te vervangen voor een nieuw, veilig en duurzaam stroomnetwerk of wilt u uw beveiligingssysteem optimaliseren? RMO Installatietechniek maakt uw woon- of werkplek graag toekomstbestendig, duurzaam en veilig. Dankzij de ruime ervaring op het gebied van renovatie- en verbouwingswerkzaamheden in elektra, bieden wij een passende oplossing voor elke stroomwens.

Kiezen voor RMO Installatietechniek, is kiezen voor een professionele en persoonlijke aanpak. De kwaliteitsproducten waar wij mee werken zijn voorzien van een ruime garantie. Om u zo goed mogelijk te ondersteunen bieden we tevens onderhoudscontracten aan, zodat u het gehele jaar door maximaal geniet van uw nieuwe installaties. Bent u benieuwd wat RMO Installatietechniek voor uw huis en tuin kan betekenen? Neem dan contact op en informeer naar de diverse mogelijkheden!

RMO Installatietechniek staat voor u klaar

Een gezonde tuin en een duurzaam thuis. Een omgeving waarin u echt tot rust komt en samen met uw gezin heerlijk kunt ontspannen. RMO Installatietechniek is uw specialist voor zowel buiten als binnen.

Back To Top