skip to Main Content

Uw stroom is onze energie

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van elektra. Dagelijks verbruiken we steeds meer stroom. In elke woning zijn tegenwoordig wel een vaatwasser, wasmachine en talloze andere elektrische apparaten aanwezig. Zeker wanneer u in een oudere woning woont, kan dit voor de nodige druk op de bestaande stroomvoorziening zorgen. De verouderde systemen zijn immers niet berekend op de toename van de stroomvraag. Ook voor uw bedrijfspand of in uw werkplaats is een goede, veilige stroomvoorziening een must. Als ervaren en erkend elektricien helpt RMO Installatietechniek u graag bij het vernieuwen van uw stroomnetwerk.

RMO Installatietechniek vervangt uw oude elektra en groepenkasten voor moderne, duurzame systemen. De nieuwe technieken zijn niet alleen veiliger, maar bezorgen u in veel gevallen ook een besparing op uw maandelijkse energiekosten. De innovatieve systemen waar RMO Installatietechniek mee werkt voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en worden volledig op maat geleverd.

Elektra is onmisbaar. Staat u voor een verbouwing van uw kantoorpand of een renovatie van uw bestaande woning? RMO Installatietechniek helpt u graag bij het vervangen en aanpassen van uw bestaande installaties. Naast het vernieuwen van bestaande elektrische installaties en systemen, stellen we aan de hand van een aanpak op maat ook een stroomplan samen. Bijvoorbeeld om de routing van elektra in uw woning of pand te verbeteren, zodat u in elke ruimte beschikt over een veilig en uitgebreid stroomnetwerk.

Een functioneel en sfeervol lichtplan

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinberegening, laat RMO Installatietechniek u ook ’s avonds van uw tuin genieten. Als tuin- en elektrospecialist ontwerpt en installeert het bedrijf passende tuin- en openbare verlichting, voor elke locatie. Een uniek lichtplan laat uw tuin, woning of bedrijfspand opvallen en zorgt voor een sfeervol en veilig gevoel. Om op mooie dagen nog langer van uw tuin en thuis te genieten.

Hulp nodig met uw elektra?

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een grondige renovatie van bestaande of verouderde elektra of wilt u uw woon- en werkomgeving op maat beveiligen? RMO Installatietechniek helpt u graag bij het vervangen, vernieuwen en verduurzamen van uw stroomnetwerk! Voor een veilig gevoel, thuis en op de zaak.

Back To Top