skip to Main Content

Technologie voor uw tuin

Tuinen, sportvelden en plantsoenen hebben water nodig. Zeker in de zomermaanden is het onderhouden van uw gazon, planten en bloemen een tijdrovende klus. Een goede beregeningsinstallatie in uw tuin scheelt u veel werk én levert u nog meer tuinplezier op. In plaats van zelf met de sproeier of tuinslang uw tuin regelmatig te bewateren, kunt u dankzij de tuinberegening en tuinbesproeiing van RMO Installatietechniek genieten van een groene grasmat en een bloeiende tuin. RMO Installatietechniek ontwerpt en installeert beregeningssystemen voor zowel uw nieuwe als bestaande tuin, zonder dat uw bestaande beplanting of gazon hierdoor beschadigd raakt.

Een beregeningsplan op maat

RMO Installatietechniek is gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van beregeningsinstallaties, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De professionele systemen voor tuinberegening zorgen in elke situatie voor een egale bewatering en bezorgen uw gazon, sportveld, plantsoen en dierenverblijf in elke omstandigheid voldoende water.

Het beregeningsplan wordt nauwkeurig samengesteld op basis van een uitgebreide inmeting van de locatie. Aan de hand van de cijfers worden onder meer de sproeicapaciteit en reikwijdte bepaald. RMO Installatietechniek werkt samen met diverse kwaliteitsmerken en beschikt daardoor over een ruim assortiment. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan producten om uw gazon en planten gezond te houden.

Modern, duurzaam en geluidsarm

De beregeningssystemen worden op verschillende manieren van water voorzien. Grenst uw tuin aan een sloot? Dan verschaft een pomp uw tuinberegening water. De kwalitatieve beregeningspompen voldoen aan alle hedendaagse normen, zijn geluidsarm en energiezuinig en kunnen desgewenst geleverd worden met een frequentieregelaar. RMO Installatietechniek zorgt voor een subtiele afwerking, waarmee de pomp volledig aan het zicht onttrokken wordt. Is tuinbesproeiing middels slootwater geen optie? Dan wordt een natuurlijke bron geslagen of wordt het beregeningssysteem aangesloten op uw waterleidingnetwerk.

De moderne tuinberegening en tuinbesproeiing beschikt over diverse innovatieve elementen. RMO Installatietechniek helpt u graag bij het vinden van het systeem dat aansluit op uw persoonlijke wensen. Verblijft u vaak in het buitenland of bent u de trotse bezitter van een vakantiewoning? De slimme, automatische bedieningscomputer maakt beregenen makkelijker dan ooit! De computer zorgt voor een volautomatisch, voorgeprogrammeerd beregeningsschema, waar u op kunt vertrouwen. Via een handige app voor uw smartphone of tablet kunt het programma afstellen, optimaliseren of aanpassen. Wáár u ook bent.

Winterklaar maken

Voor een optimaal werkend beregeningssysteem, is goed onderhoud noodzakelijk. Dit bestaat onder meer uit het winterklaar maken van het leidingsysteem, zodat vorst geen schade kan aanrichten. Daarnaast is het van belang de pomp regelmatig te reinigen. Is de lente in de lucht? Dan dient de tuinberegening opnieuw afgesteld te worden. RMO Installatietechniek verricht het specialistische onderhoud aan uw beregeningssysteem op afspraak. Wij nemen u graag alle zorg uit handen, zodat u het gehele jaar door verzekerd bent van een professionele aanpak en uw tuin de beste zorg geniet.

Bent u het gesleep met slangen en sproeiers om uw tuin op warme dagen te beregenen zat?

Met een doordacht beregeningssysteem voor tuinberegening en tuinbesproeiing komen uw gazon en planten tot leven, terwijl u ontspant. Informeer naar de mogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvend advies op locatie. RMO Installatietechniek, de beste zorg voor uw huis en tuin.

Back To Top